Taksi Orly Beauvais

Taksi Orly Beauvais

Aeroporti Orly i Parisit

Aeroporti Paris-Orly është një qendër kryesore linja ajrore në Francë që ofron fluturime të brendshme dhe ndërkombëtare. I vendosur 30 kilometra në jugperëndim të qendrës së Parisit, aeroporti Orly ofron akses perfekt për udhëtarët që vijnë nga dhe shkojnë në kryeqytetin francez. Me terminalet dhe infrastrukturën e tij moderne, ky aeroport siguron tranzit të qetë dhe të këndshëm për pasagjerët. 

Distanca midis aeroportit Paris-Orly dhe aeroporti Beauvais-Tillé është rreth 100 kilometra. Për udhëtime ndërmjet këtyre aeroporteve, përfitoni nga taksia jonë e besueshme dhe efikase!

Anije dhe taksi midis Beauvais dhe Orly

Dy aeroportet Beauvais dhe Orly duke qenë 120 kilometra larg njëri-tjetrit, zgjedhja për të lundruar mes të dyjave mund të jetë e vështirë.

Taksitë

Ka shumë kompani taksish të vendosura në aeroportin Beauvais. Megjithatë, rekomandohet të rezervoni paraprakisht një shofer për të shmangur pritjen e gjatë në vend. Për të rezervuar një udhëtim Beauvais - Orly, thjesht na kontaktoni në 06 07 74 08 69 ose porosisni një taksi në internet. Për një udhëtim të tillë, kushton midis 150 dhe 210 €, në varësi të densitetit të trafikut.

Anijet në aeroport

Ekzistojnë disa anije të përbashkëta me një çmim fiks, me automjete nga 4 deri në 8 vende. Lejoni midis 180 dhe 230 € për një automjet ose minibus klasik. Për të bërë një rezervim, thjesht shkoni në faqen e internetit të anijes. Ndryshe nga një anije taksi midis Orly dhe Beauvais, ju nuk jeni vetëm në bord dhe shërbimi është më pak i personalizuar, për një çmim pothuajse të barabartë.

Mjete të tjera transporti

Udhëtimi me tren ose autobus ndërmjet Aeroporti Beauvais dhe aeroporti Paris-Orly mund të jetë kompleks dhe i papërshtatshëm për udhëtarët. Në fakt, nuk ka lidhje direkte me tren apo autobus ndërmjet këtyre dy aeroporteve. Udhëtarët mund të hasin vështirësi të tilla si lidhje të shumta, kohë të zgjatura udhëtimi dhe orare të kufizuara. Prandaj, për një udhëtim efikas midis këtyre dy aeroporteve, në përgjithësi rekomandohet të zgjidhni një anije ose taksi.

Edhe pse ato janë më kufizuese dhe më pak komode, ka disa mënyra të tjera për të lundruar midis dy pikave, me çmime të reduktuara:

  • Treni: Stacioni Beauvais SNCF - treni Gare du Nord - RER B - Orlyval.
  • Autobus: Maillot Porte Shuttle – Metro – Makina.

Për të mësuar më shumë ose rezervoni një udhëtim me taksi, mos hezitoni të na kontaktoni në 06 07 74 08 69.

sqShqip