Taksi Porte Maillot Beauvais

Taksi Porte Maillot Beauvais

Jeni duke kërkuar për një taksi midis Porte Maillot dhe Beauvais ? Kompania jonë e taksive ju ofron një shërbim transporti të besueshëm dhe komod në çdo kohë të ditës.

Zgjidhni një kompani transporti me përvojë për udhëtime pa stres midis Porte Maillot dhe aeroportit Beauvais. Ne ofrojmë transferta të sigurta dhe të përpikta për t'ju lejuar të udhëtoni me qetësi të plotë.

Udhëtime pa probleme midis Porte Maillot dhe aeroportit Beauvais

Ne ofrojmë çmime transparente dhe konkurruese për udhëtimet tuaja midis Porte Maillot dhe aeroportit Beauvais. Pa tarifa të fshehura, do ta dini saktësisht se sa do t'ju kushtojë transferta juaj sapo të rezervoni! Rezervoni me vetëm disa klikime përmes platformës sonë online miqësore për përdoruesit, ose na kontaktoni drejtpërdrejt me telefon. Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave tuaja.

Rruga direkte midis Porte Maillot dhe aeroportit Beauvais:

Te bashkohesh L'Aeroporti Beauvais Që kur Mbajtëse rroba banje, rruga jonë e drejtpërdrejtë ju lejon të anashkaloni Parisin intramural për të shmangur bllokimet e trafikut. Duke u larguar nga Porte Maillot, marrim autostradën A14 në drejtim të perëndimit, më pas bashkohemi me autostradën A13 me drejtim në veri. Më pas vazhdojmë në autostradën A14 për në aeroportin Beauvais, duke ndjekur tabelat për të siguruar një udhëtim të shpejtë dhe efikas.

Mbajtëse rroba banje

Nuk e njihni Porte Maillot në Paris?

Porte Maillot është një lagje dinamike e vendosur në rrethin e 17-të të Parisit, pranë Bois de Boulogne. Vendi është i njohur për Porte Maillot, një portë monumentale historike e ndërtuar në shekullin e 19-të. Në vend, ju do të gjeni një zgjedhje të gjerë argëtimi, duke përfshirë teatro, kinema dhe restorante në modë. Përveç kësaj, Porte Maillot është shtëpia e Palais des Congrès.

Për të rezervuar shpejt një automjet me shofer, tonë Kompania e taksive në Beauvais pranon rezervime në çdo kohë, në 06 07 74 08 69.

sqShqip