një pyetje ? na kontaktoni

Kontaktoni shoferët tanë të taksive në Beauvais

Forma e Kontaktit

Ekipi ynë u përgjigjet pyetjeve tuaja gjatë ditës.

Jean-Baptiste Grenouille
Jean-Baptiste Grenouille
E dobishme, e këndshme dhe shumë e përgjegjshme. Unë rekomandoj shumë
Kams M
Kams M
Profesional i mirë, i përpiktë, i kuptueshëm, i vëmendshëm, vazhdo kështu.
Prevost Aurelie
Prevost Aurelie
Sinqerisht super në krye👍👍👍 asgjë për të thënë. Hera e pare me kete sherbim taksi dhe nuk pendohem aspak.
Arlette Feuquer
Arlette Feuquer
Shoferet gjithmone te perpikte dhe shume miqesore.Pastertia e makinave. Që nga viti 2019, unë e kam përdorur këtë grup për udhëtimet e mia në klinika të ndryshme dhe për punët e mia në Beauvais. Unë njoh shumë shoferë nga ky grup, të gjithë miqësorë. Faleminderit z. Mohamed që më lejuat të njoh kompaninë tuaj.
Jean Francois Palin
Jean Francois Palin
Më e mira për klientët. Së pari faleminderit Samirit për këtë. Unë jam duke përdorur llogarinë e burrit tim për këtë shqyrtim.
Charline Grz
Charline Grz
Shofer shume i mire, komunikim i kendshem dhe i mire, e rekomandoj me kenaqesi.
virginia agr
virginia agr
Shumë miqësore, por komode ishte për një udhëtim për shtrimin në spital, nuk e pashë kohën dhe siguria ime bëri shumë më tepër se një udhëtim me taksi
maklay teskitoi
maklay teskitoi
Një Taksi që të bën përshtypje, ngarje super miqësore, ultra e qetë, veçanërisht pas një operacioni kirurgjik. Taksisti është miqësor, bisedues, i sinqertë dhe gjithmonë përpiqet të lehtësojë një gabim të papritur në orarin e tij, unë e rekomandoj atë!
Zagreb Zea
Zagreb Zea
Shërbim shumë miqësor dhe shumë i dobishëm. Unë rekomandova të gjitha A++++
sqShqip