transferimi në stacionet e trenit në Paris

Stacioni i trenit Taxi Beauvais dhe Parisi

Transferta me taksi në stacionet e trenit në Paris

Ju jeni një individ ose profesionist dhe po planifikoni një udhëtim me tren duke u nisur nga a Stacioni i trenit në Paris ? A do të arrijë treni juaj në një stacion parizian? Rezervoni tuajin Taksi stacion Beauvais !

Keni nevojë për një taksi Gare du Nord, Gare de Lyon ose Gare de l'Est?

Taxi Pro 60 është një kompani taksi me qendër në Beauvais dhe rajonin e Parisit. Një flotë automjetesh moderne dhe komode ju garantojnë një udhëtim në kushte ideale, pavarësisht nëse jeni individ apo profesionist. Shoferët tanë të taksive janë të disponueshëm për t'u marrë nga dhe në stacionet e trenit SNCF:

 • Stacioni i trenit Beauvais
 • Stacioni i Veriut
 • Stacioni i Lionit
 • Stacioni hekurudhor Lindor
 • Stacioni Montparnasse
 • Stacioni i trenit Saint-Lazare

Rezervoni transferimin tuaj nga ose në stacionin e trenit

Rezervimi i një taksie në Paris bëhet në pak minuta, nga formulari ynë i rezervimit ose drejtpërdrejt me telefon 24 orë në 7 ditë në javë. Prioriteti ynë është t'ju garantojmë përpikëri dhe qetësi. Të shqetësuar për nevojat dhe komoditetin tuaj, disa automjete janë në dispozicion (sedan, furgon me 7 vende, person me lëvizshmëri të reduktuar).

Taksi stacioni Beauvais e lirë
stacioni i transferimit të taksisë Beauvais dhe stacioni i Parisit

Stacioni i trenit Taxi Beauvais

I vendosur në 62 avenue de la République, stacioni Beauvais ndodhet në mënyrë ideale 500 m nga qendra e qytetit të Beauvais, ose rreth 10 minuta në këmbë. Ky stacion hekurudhor ekziston që nga viti 1857, dhe sot i shërben Hauts-de-France TER.

Rreth 40 trena ndalojnë aty çdo ditë, kryesisht trena rajonalë nga Picardia. Një anije lidh stacionin Beauvais me aeroportin. Përveç rrjetit të trenave, shumë stacione autobusësh ju lejojnë të arrini në qendër të qytetit dhe qytetet përreth.

A do të niset treni juaj nga stacioni Paris-Beauvais? A e dini orën tuaj të mbërritjes dhe dëshironi të merrni në dalje të stacionit? Per nje transferimi i natës që nga dita, rezervoni tuajin shofer taksie pa pritur Stacioni i trenit Beauvais !

Gjej orarin e trenit tuaj në stacionin Beauvais në faqen e SNCF.

Tarifa e taksisë në një stacion treni në Paris

Rezervoni një taksi për dhe nga Stacionet e Parisit dhe Beauvais mund të bëhet në vetëm pak minuta, nga formulari ynë i rezervimit ose drejtpërdrejt me telefon 24/7. Prioriteti ynë është t'ju garantojmë përpikëri dhe paqe mendore.

Të shqetësuar për nevojat dhe komoditetin tuaj, disa automjete janë në dispozicion (sedan, furgon me 7 vende, person me lëvizshmëri të reduktuar). Më pas, flota jonë e automjeteve është e pajisur plotësisht dhe e gjeneratës së fundit, duke mundësuar të strehojë 1 deri në 8 pasagjerë dhe bagazhet e tyre. Së fundi, automjetet tona janë modele të krijuara posaçërisht për transportin e njerëzve.

Automjete taksi moderne në stacionet e Parisit

Kënaqësia e klientëve tanë është prioriteti ynë. Kjo është arsyeja pse ne u ofrojmë atyre një flotë automjetesh të pajisura plotësisht, të gjeneratës së fundit që mund të strehojnë nga 1 deri në 8 pasagjerë dhe bagazhet e tyre. Automjetet tona janë modele të krijuara posaçërisht për transportin e njerëzve.

sedan taksi mercedes Beauvais

Sedan nga 1 deri në 4 pasagjerë

Shijoni komoditetin e një sedani prestigjioz gjerman të gjeneratës së fundit për transportin tuaj drejt ose nga Gare du Nord, Gare de l'Est ose çdo stacion tjetër në Paris dhe Beauvais. Teknologjitë e integruara, konsumi i reduktuar, sediljet prej lëkure dhe ajri i kondicionuar: Përfitoni nga taksitë e brezit tonë të fundit në Paris.

taksi sharan beauvais

transportojnë njerëz deri në 6 pasagjerë

Me një dekorim të cilësisë së lartë, dyer rrëshqitëse dhe një brendshme të bollshme, makina jonë njëvendëshe mund të strehojë një grup prej disa personash me bagazhet e tyre. Ky lloj automjeti është mjaft fleksibël dhe mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja: shumë bagazhe, ndenjëse për fëmijë...

furgon mercedes

Furgon, mini-bus nga 1 deri në 8 pasagjerë

Për udhëtime me taksi me të tjerët, qoftë për udhëtime personale apo profesionale, përfitoni nga një furgon luksoz me 8 vende dhe mund të strehojë deri në 10 bagazhe. Na kontaktoni për çdo kërkesë të veçantë (ndenjëse për fëmijë dhe fëmijë, kafshë, bagazhe të mëdha) nga ose në një stacion parizian.

Taksi Gare de Lyon dhe Gare du Nord në Paris

Ne kryejmë të gjitha transfertat midis Beauvais dhe stacioneve të trenit në Paris të Gare de Lyon dhe Gare du Nord. Shoferi i taksisë ju merr nga stacioni dhe ju lëshon në adresën e destinacionit të dëshiruar në Beauvais ose në rajonin e Parisit. Të gjitha stacionet e tjera në Paris shërbehen për një transferta me taksi. Në fund të fundit, disa automjete janë në dispozicion dhe drejtuesit tanë do ta përshtatin automjetin sipas nevojave tuaja, numrit të bagazheve, numrit të pasagjerëve dhe pranisë ose mungesës së fëmijëve.

Transferta me taksi midis stacioneve të trenit në Paris dhe Beauvais

Shoferi ynë ju merr ose ju lëshon në hyrje të stacionit. Ju garantohet të merrni trenin në kohë dhe të mbërrini në kushtet më të mira. Taxi Pro 60 ju transporton midis Beauvais, aeroportit të tij dhe Stacionet SNCF, TGV dhe RER :

 • Stacioni i trenit Beauvais
 • Stacioni i Lionit
 • Stacioni hekurudhor Lindor
 • Stacioni i Austerlitz
 • Stacioni i trenit Bercy
 • Stacioni Montparnasse
 • Stacioni i Veriut
 • Gare Saint-Lazare
 • Stacione të tjera Ile-de-France
sqShqip