Taksi Beauvais

Transport mjekësor i kontraktuar në Beauvais

Kompania e taksive mjekësore

Taxi Pro 60, specialist i transportit mjekësor në Beauvais. Kudo që të jeni Beauvais dhe në Oise, ne kujdesemi për ju për të gjitha takimet tuaja mjekësore.

Marrëveshja Taxi Beauvais 24/7

Kompania juaj e taksi e miratuar në Beauvais siguron të gjitha transferimet tuaja 24/7, në një spital, klinikë ose qendër kujdesi. Për transport mjekësor, taksitë tona janë funksionale nga Oise në qendrat mjekësore të Amiens, Lille, Rouen, Paris dhe Beauvais. Në fakt, kompania jonë është kontraktuar nga CPAM, që do të thotë se ne jemi në gjendje të transportojmë pacientë të ulur. 

Jeni duke kërkuar për një Kompani taksie që ofron transport mjekësor në Beauvais ? Pariu planifikoni një udhëtim mjekësor VSL, na kontaktoni në 06 07 74 08 69.

Çfarë është një taksi e aprovuar mjekësore?

Një taksi e miratuar, ose automjet i lehtë mjekësor, është nën marrëveshje me Fondin e Sigurimit Shëndetësor Parësor CPAM. Së pari, ky mjet udhëtimi mbulohet nga sigurimet shoqërore si pjesë e udhëtimit tuaj shëndetësor. Së dyti, VSL përfiton nga një komoditet i caktuar dhe një shofer me përvojë për të transportuar të sëmurët dhe njerëzit me lëvizshmëri të reduktuar. Për më tepër, mirëDuke përfituar nga miratimi prefektural, ky shërbim garanton transport mjekësor që plotëson standardet e sigurimeve shoqërore. Shoferi duhet të plotësojë një numër të caktuar kushtesh për të pritur siç duhet pasagjerët. Megjithatë, përdorimi i një ambulance nuk është thelbësor në të gjitha situatat, në varësi të gjendjes shëndetësore të personit. Së fundi, taksi mjekësore është i përshtatshëm për pacientët që vuajnë nga një gjendje afatgjatë.

Rimbursimi i shpenzimeve me taksi të miratuar

Kur kërkesat profesionale ose personale kërkojnë udhëtim me taksi, qoftë në ose nga një stacion treni ose një aeroport, kostot e qenësishme përgjithësisht përballohen nga ju ose punëdhënësi juaj. Më pas, në rastin e një taksie të miratuar, hartohet një faturë dhe i dërgohet drejtpërdrejt punëdhënësit. Megjithatë, për njerëzit që përdorin shërbimet tona në mënyrë ad hoc, ne sigurohemi që të ofrojmë një faturë të plotë, në mënyrë që të lehtësojmë rimbursimin e tyre.

Një udhëtim i këndshëm dhe i rehatshëm

Udhëtimi në bordin tonë taksitë e miratuara ose flota jonë e larmishme (duke përfshirë automjete të lehta mjekësore, si dhe automjete të përshtatura për lëvizshmëri të reduktuar) garanton rehati të madhe. Në të vërtetë, automjetet tona shfaqin modernitet dhe një shpirt të nivelit të lartë, duke integruar një gamë të plotë teknologjish që punojnë për mirëqenien tuaj në lëvizje: sistem i avancuar i ajrit të kondicionuar, sistem i sofistikuar audio, priza USB për nevojat tuaja të karikimit... Për të përfunduar , kryhet një protokoll i përpiktë pastrimi për të ruajtur një atmosferë të këndshme garash brenda një ambienti të mirëmbajtur.

Një automjet komod i dedikuar për taksinë e kontraktuar në Beauvais

Kënaqësia e klientëve tanë është prioriteti ynë. Kjo është arsyeja pse ne u ofrojmë atyre automjete moderne, të pajisura plotësisht, të gjeneratës së fundit që mund të strehojnë pasagjerët, si dhe bagazhin e tyre. Përveç kësaj, automjetet tona janë projektuar për transportin e njerëzve.

mercedes sedan

Sedan nga 1 deri në 4 pasagjerë

Shijoni komoditetin e një sedani prestigjioz gjerman të gjeneratës së fundit për transportin tuaj mjekësor në Paris dhe Beauvais. Teknologjitë në bord, konsumi i reduktuar, sediljet prej lëkure dhe klimatizimi: Përfitoni nga taksitë tona të gjeneratës së fundit për t'ju çuar në takimet tuaja mjekësore.

Si të telefononi një taksi të kontraktuar në Beauvais?

Për të përfituar nga një transporti i miratuar në Beauvais, pacienti duhet të ketë një recetë mjekësore, e quajtur ndryshe edhe kupon transporti.

Me këtë dokument, pasagjeri mund të përfitojë një taksi të kontraktuar për të shkuar në takimet mjekësore dhe kështu të marrë koston e udhëtimit nga fondi i tij i sigurimeve shëndetësore (CPAM), në kushte të caktuara.

Shembuj të situatave për të marrë një taksi mjekësore:

  • Transporti i lidhur me a gjendje afatgjatë (ALD), 
  • Aksident në punë, 
  • Sëmundja profesionale,
  • Gratë shtatzëna nga muaji i 6-të i shtatzënisë dhe deri në 12 ditë pas datës së lindjes,
  • Spitalizimi i një të porsalinduri më pak se 30 ditë, transporti i pasagjerëve me pension invaliditeti (më i madh se 66.66%).

Më në fund, shikoni faqen Ameli.fr të dish kushtet e kujdesit.

Cili është avantazhi i taksisë mjekësore?

Nëse keni një recetë mjekësore për transportin ulur, mund të përfitoni nga rimbursimi i kostove të transportit.

Taksia e kontraktuar ka shumë përparësi, duke përfshirë:

• Një automjet komod, të gjitha opsionet dhe gjithë komoditetin,
• Nëse është e nevojshme, shoqërimi i pacientit në shërbim,
• Drejtues të këndshëm dhe të përpiktë,
• Asistencë me formalitetet lidhur me transportin mjekësor,
• Mbështetje e shpejtë për kthimin, sapo të largoheni nga takimi mjekësor.

Keni nevojë për një taksi të kontraktuar në Beauvais dhe rajonin e saj?

Taxi Pro 60 ofron të gjithë transportin tuaj mjekësor drejt dhe nga Beauvais. Pra, bëni rezervimin tuaj paraprakisht dhe shoferi ynë do t'ju marrë në adresën dhe orën e dëshiruar për të mos humbur takimin tuaj mjekësor.

Ju keni caktuar një takim shëndetësor në një spital, një klinikë Ose një qendër mjekësore ? Nuk mund të lëvizësh? Përfitoni nga një ekip me përvojë transporti në Beauvais për t'ju transportuar në qendrën e dëshiruar të kujdesit.

Avantazhet e transportit mjekësor në VSL

Shërbyen spitalet, spitalet universitare dhe klinikat

Për transportin tuaj mjekësor, ne ofrojmë transferime në qendra të shumta kujdesi në Beauvais dhe qytete në veri të Francës. Në fund të fundit, ju udhëtoni në siguri të plotë, me automjete të nivelit të lartë, të rehatshëm dhe me ajër të kondicionuar.

Beauvais, Paris, Amiens, Rouen, Lille dhe Amiens

Chu Amiens në jug
Chu Amiens Veriore
Victor Pauchet Clinic Amiens
Klinika e Evropës Amiens
Poliklinika e Picardy Amiens
IOP Amiens
Klinika e kampusit të Amiens
Charles Nicole Hospital Rouen
Klinika e Evropës Rouen
Spitali Universitar i Lille

Spitali Beaujon
Spitali Bichat
spitali i Avicenës
Spitali Bretonneau
Spitali Lariboisiere
Spitali St
Spitali Robert Debre
Spitali Georges Pompidou
Spitali Necker
Spitali

Spitali Shën Antoni
Spitali Rothschild
Spitali i çelësave Armand
Spitali Mercy Salpetriere
Spitali Cochin
Spitali Bicetre
Spitali Paul Brousse
Spitali Henri Mondor
Spitali Detar Berck
Instituti Gustave Roussy

Taksi i miratuar për spitalet AP-HP dhe klinikat e Parisit

SPITALI ALBERT-CHENEVIE
SPITALI AMBROISE-PARE
SPITALI ANTOINE-BÉCLÈRE
SPITALI ARMAND TROUSSEAU
SPITAL AVICENA
SPITALI BEAUJON
SPITALI BICETRE
SPITALI BICHAT-CLAUDE BERNARD
SPITAL BRETONEAU
SPITAL BROCA
SPITALI CHARLES FOIX
SPITAL COCHIN - PORT ROYAL
SPITALI CORENTIN CELTON
SPITALI DUPUYTREN

SPITALI EMILE-ROUX
SPITAL EVROPIAN GEORGES-POMPIDOU
SPITAL FERNAND-WIDAL
SPITAL GEORGES-CLEMENCEAU
SPITALI HENRI MONDOR
HOTEL-DIEU SPITAL
SPITALI JEAN VERDIER
SPITAL KOLEGJIAT
SPITALI LA ROCHE-GUYON
SPITAL LARIBOISIÈRE
SPITALI LOUIS MOURIER
SPITALI HENDAYE MARINE
SPITAL DETARI BERCK
SPITALI PAUL BROUSSE
SPITALI PAUL DOUMER

SPITALI RAYMOND-POINCARE
SPITALI RENÉ-MURET
SPITALI ROTHSCHILD
SPITALI SAINT-ANTOIN
SPITALI SAINT LOUIS
SPITALI SAINTE-PERINE
SPITALI SAN SALVADOUR
SPITALI TENON
SPITALI UNIVERSITAR NECKER-FËMIJË TË SËMËRUAR
SPITAL UNIVERSITAR PITIÉ-SALPETRIÈRE
SPITALI UNIVERSITAR ROBERT-DEBRE
SPITALI VAUGIRARD

Taksi kontraktoi të gjitha distancat në Beauvais

Shoferi juaj në Beauvais në pak minuta me kompaninë tonë të taksive për mbi 10 vjet në Oise: Taxi Pro 60 është specialist në transportin e pasagjerëve. 

Në fakt, ne ofrojmë flotën tonë të automjeteve për udhëtimet tuaja. Përveç kësaj, ju shijoni një udhëtim të rehatshëm me automjete moderne. Në fund të fundit, tgjetja e një të kontraktuari në Beauvais nuk ka qenë kurrë kaq e thjeshtë!

Kompania juaj e taksive është partneri i preferuar për të gjitha udhëtimet dhe transfertat tuaja,Aeroporti Beauvais, në stacione të ndryshme dhe në Disneyland Paris. Anijet tona ju shoqërojnë edhe për transport mjekësor.

Rezervoni lehtësisht një taksi të miratuar

Rezervimi i një taksie në Beauvais mund të bëhet në vetëm pak minuta, nga formulari ynë i rezervimit ose drejtpërdrejt me telefon 24/7. Në të vërtetë, prioriteti ynë është t'ju garantojmë përpikëri dhe paqe mendore. Të shqetësuar për nevojat dhe komoditetin tuaj, disa automjete janë në dispozicion (fugon automobilistik dhe 7-vendësh).

Rimbursimi i kujdesit mjekësor

Këtu janë disa shembuj të situatave që mund të kërkojnë taksi e miratuar në Beauvais : kimioterapi, radioterapi, dializë, hospitalizim i plotë ose shtrimi ditor, konsulta, biopsi, radiografi, skaner, MRI, shintigrafi, PET skanim.

Përdorni shërbimin tonë të transportit

Në fund të fundit, shoferët tanë në Beauvais i shërbejnë gjithashtu Eure, Somme, Seine-Maritime si dhe Val-d'Oise. Së fundi, për udhëtimet tuaja të biznesit ose personale, ne gjithashtu mund të ofrojmë lidhje në Paris, Lille, Caen dhe Chartres.

Porosit taksinë tuaj miratuar nga Beauvais 06 07 74 08 69.

sqShqip