Turneu i Parisit me taksi nga Beauvais

Si të arrini në Beauvais nga Parisi?

Duhet një taksi për të arritur Aeroporti Beauvais-Tillé Që kur Parisi për fluturimin tuaj të radhës me Ryanair apo një linjë tjetër ajrore?

Përfitoni nga shërbimi ynë prenotim online për të gjetur drejtuesit e disponueshëm në data dhe orë që ju përshtaten. Zbuloni gjithashtu shërbimin tonë të transportit nga aeroporti i cili ofron një tarifë fikse dhe mundësinë e akomodimit të deri në 8 pasagjerë me bagazhet e tyre.

Rrugë e shpejtë për në Aeroportin Beauvais nga Parisi

Për të arritur shpejt në aeroportin e Beauvais nga Parisi, shoferët tanë të taksive shmangin rrugët e mbipopulluara të qytetit. Kështu, ne përdorim autostrada dhe autostrada të tilla si A14 dhe A16. Gjatë udhëtimit tuaj, ne zakonisht kalojmë pranë vendeve emblematike si La Défense dhe Stade de France. 

Kjo rrugë direkte na lejon të sigurojmë një transferim efikas, për t'ju garantuar të mbërrini në aeroportin Beauvais në kohë për fluturimin tuaj.

Porosit një taksi në aeroportin e Parisit Beauvais

A po planifikoni të udhëtoni nga aeroporti Beauvais-Tillé dhe po kërkoni një mjet transporti nga Parisi ose rrethinat e tij? Drejtuesit tanë janë aty për ju! 

Zbuloni se si të arrini ose dilni nga aeroporti Beauvais-Tillé me lehtësi dhe përfitoni nga marrja e drejtpërdrejtë nga pika juaj e nisjes në aeroport.

Informacion rreth aeroportit Beauvais-Tillé

I vendosur në departamentin Oise në Picardy, aeroporti Beauvais-Tillé shërben disa destinacione kryesore si Parisi, Amiens, Reims, Lille dhe Le Havre. Me më shumë se 3.8 milionë pasagjerë që kalojnë nëpër aeroport çdo vit, është më mirë të planifikoni udhëtimin tuaj me kujdes për të shmangur shqetësimin e turmave.

Rezervoni një taksi për aeroportin e Parisit Beauvais

Për të shkuar ose për të lënëAeroporti Beauvais-Tillé, rezervimi i një taksie online është mënyra më e përshtatshme dhe e shpejtë. Ju gjithashtu mund të porosisni një taksi me telefon për të kontrolluar disponueshmërinë e shoferëve. Rajonet e taksive të aeroportit zakonisht ndodhen në portat ose jashtë terminalit, por presin radhë dhe tarifa të bazuara në metër.

Ku mund ta gjej shoferin tim në aeroportin BVA?

Kur të mbërrini në aeroportin Beauvais-Tillé, shoferi i taksisë do t'ju presë në pikën e takimit që ndodhet në sallën e mbërritjes (Terminali 1 dhe Terminali 2). Nëse keni rezervuar online, shoferi juaj do t'ju kontaktojë paraprakisht për të rregulluar pikën tuaj të takimit.

Cilat janë çmimet për një taksi midis Parisit dhe Beauvais?

Çmimet e taksitë në Beauvais janë të rregulluara dhe ndryshojnë në varësi të departamentit të Oise. Çmimet përcaktohen me dekret prefekture dhe mund të konsultohen paraprakisht për të shmangur surprizat. Shërbimet e udhëtimit si Uber, AlloCab ose LeCab mund të jenë gjithashtu të disponueshme, por sigurohuni që të krahasoni çmimet dhe të rezervoni paraprakisht për të shmangur tarifat maksimale.

Sa kushton një taksi midis Aeroportit Beauvais Tillé dhe Paris 75015?

Aty tarifa e taksisë në Beauvais për këtë udhëtim kushton 170€. Çmimi i udhëtimit ndryshon shumë në varësi të llojit të automjetit të zgjedhur. Për një sedan me deri në 4 pasagjerë, ju duhet të lejoni 150 € dhe 225 € për një rezervim minibus me deri në 7 pasagjerë. Distanca është 90 km dhe udhëtimi zgjat 1 orë 20 minuta.

Sa kushton një taksi midis Aeroportit Beauvais dhe Paris 75001?

Çmimi mesatar për këtë udhëtim është 144 €. Çmimi i udhëtimit ndryshon jashtëzakonisht në varësi të llojit të automjetit të zgjedhur. Për një sedan me deri në 4 pasagjerë, ju duhet të lejoni 150 € dhe 165 € për një rezervim minibus me deri në 7 pasagjerë. Distanca është 85 km dhe udhëtimi zgjat 1 orë 16 minuta.

Bëni rezervimin tuaj më të lehtë duke rezervuar paraprakisht

Edhe pse në aeroportin Beauvais-Tillé ka në përgjithësi disa taksi dhe QAP, ne rekomandojmë të rezervoni në internet për të siguruar automjetin tuaj paraprakisht, veçanërisht gjatë periudhave të ngarkuara ose natën vonë. Në fakt, Rezervim online taksie ne Beauvais gjithashtu ju lejon të merrni një kuotë të saktë dhe të dini çmimin e udhëtimit tuaj paraprakisht.

sqShqip