Transferta me taksi në aeroportin Beauvais

Taksi aeroporti
Paris Beauvais

Transferimi për në Aeroportin Beauvais

Po planifikoni të hipni në një fluturim në aeroportin e Parisit Beauvais? Avioni juaj do të ulet në Beauvais Tille dhe po kërkoni një taksi për t'ju marrë në terminal? Rezervoni taksinë tuaj lehtësisht nga dhe në aeroportin Beauvais!

Taksi për transferimin tuaj në aeroportin e Parisit Beauvais

Ekipi ynë i shoferëve të taksive shërben për të gjitha udhëtimet tuaja drejt dhe nga aeroporti i Parisit Beauvais. Shoferi juaj i njeh në mënyrë të përkryer terminalet e check-in dhe terminalet e mbërritjes së aeroportit Beauvais Tillé, zbarkimi ose nisja juaj bëhet përpara terminalit, në parkingje të rezervuara për taksi.

I vendosur 70 km nga Parisi dhe 2 km në veri-lindje të Beauvais, aeroporti Beauvais-Tillé është një platformë kryesore për lidhjet ajrore në botë. Më shumë se 4 milionë pasagjerë kaluan ose ndaluan në vitin 2019. I hapur për trafikun kombëtar dhe ndërkombëtar, aeroporti mirëpret më shumë se 5 kompani të njohura, duke përfshirë Ryanair, Wizz Air, Volotea, SkyUp dhe Blue Air. Sipas renditjes së OAG, aeroporti i Paris Beauvais është një nga më të përpiktët në botë.

Transferta me shofer në aeroportin e Parisit Beauvais

Cilido qoftë destinacioni juaj (Malta, Dublin, Valencia, Barcelona, ​​etj.) dhe terminali, për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm, telefononi qendrën tonë të besueshme dhe me përvojë të taksive për ndalimin tuaj në aeroportin Beauvais. Për të gjitha anijet tuaja që nisen ose mbërrijnë në aeroportin e Parisit Beauvais, besoni Taxi Pro 60!

Transferimi në Aeroport → Stacioni i Trenit Beauvais

Ne sigurojmë udhëtimet tuaja drejt dhe nga stacioni Beauvais në Oise (60). Ne ofrojmë transferta nga stacioni i trenit në aeroport: nga 20 deri në 25 €.

Anije për dhe nga Roissy CDG dhe Orly

Anije taksi për në Roissy Charles de Gaulle dhe Orly

Po planifikoni një udhëtim me një fluturim vendas ose ndërkombëtar që niset nga Aeroporti Roissy Charles de Gaulle CDG? Zgjidhni Taksi në nisje ose mbërritje, për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm. Për një udhëtim me një drejtim, shoferi ynë mund t'ju marrë nga shtëpia juaj pariziane dhe t'ju lërë në aeroportin Roissy CDG.

Shoferi juaj gjithashtu mund t'ju marrë në aeroport dhe t'ju lëshojë në shtëpinë tuaj në Beauvais, Paris dhe rrethinat e tij. Mos hezitoni të rezervoni paraprakisht Taksin tuaj me shoferin për ndalimin tuaj në aeroportin Charles de Gaulle (aeroporti CDG). Ne ju rekomandojmë që të lini 45 minuta për të marrë bagazhin tuaj nga rezervuari.

Qendra jonë e taksive është e disponueshme 24/7 për udhëtimet tuaja në ose nga Orly. Në varësi të kushteve të trafikut, lini ndërmjet 30 dhe 45 minuta për lidhjen midis qendrës së Parisit dhe Aeroporti i Parisit Orly.

Transferta ndërmjet aeroportit Roissy, Orly dhe Beauvais

Shumë aeroporte në rajonin e Parisit janë larg njëri-tjetrit. 80 km të veçanta Roissy dhe Beauvais-Tillé. Roissy dhe Orly ndodhen përballë njëri-tjetrit, njëri në jug të Parisit, tjetri në veri të kryeqytetit. Për lidhjen e udhëtarëve, Taksi është zgjidhja ideale për një transferim.

Tarifa dhe kostoja e një taksi në aeroport

Merrni çmimet më të mira nga Anije taksi në aeroportin Paris-Beauvais dhe aeroporte të tjera në rajonin e Parisit. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë vlerën më të mirë për paratë për ta bërë transportin me taksi të aksesueshëm për sa më shumë njerëz. Kërkoni tarifën tuaj të taksisë paraprakisht nga formulari ynë i rezervimit ose duke kontaktuar linjën tonë telefonike.

Rezervimi online dhe pagesa në bord

Pagesa bëhet në bord me kartë krediti ose cash: Visa, MasterCard, American Express. Shoferi ynë do t'ju japë një faturë në fund të udhëtimit tuaj. Për një udhëtim të qetë, rezervoni garën tuaj paraprakisht. Shoferi juaj do t'ju takojë në kohën e treguar në shtëpinë tuaj ose në terminal dhe nuk do t'ju duhet të prisni derisa të arrijë një taksi.

Për të njohur çmimi i taksisë në aeroportin Beauvais, mos hezitoni të na kontaktoni.

sqShqip