Sa kushton një taksi në aeroportin Beauvais?

Aeroporti Beauvais Tille

Jeni duke kërkuar për një taksi për t'u bashkuar ose për t'u larguar Aeroporti i Parisit Beauvais ? Kompania e transportit taksi e vendosur në Beauvais dhe Île-de-France, ne ofrojmë një shërbim transporti për dhe nga aeroporti me çmimin më të mirë.

Si vendosen çmimet e taksive në aeroportin Beauvais?

THE çmimet e taksive në aeroport Beauvais rregullohen dhe vendosen nga autoritetet. Ato zakonisht bazohen në një tarifë për kilometër, me tarifa të veçanta për udhëtime në destinacione ose zona të ndryshme brenda rajonit. Këto tarifa përcaktohen duke marrë parasysh disa të dhëna, si distanca, koha e parashikuar e udhëtimit, tarifat e mundshme të tarifave dhe orët e pikut. Për më tepër, disa taksi mund të paguajnë shtesë për bagazhet e mëdha, gjë që nuk është rasti me kompaninë tonë. Për të mësuar paraprakisht çmimin e një udhëtimi, thjesht kontaktoni qendrën tonë të rezervimeve në 06 07 74 08 69.

Përparësitë e shërbimit taksi për aeroportin Beauvais

Zgjedhja e një taksi për udhëtimet tuaja në aeroportin Beauvais ka shumë përparësi.

Përveç komoditetit dhe komoditetit, ju përfitoni nga një shërbim në të cilin kujdeset gjithçka. Përveç kësaj, shoferët tanë ngarkojnë bagazhin tuaj dhe zgjedhin rrugën më të mirë për të arritur në destinacionin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Tarifat tona konkurruese për të arritur në aeroport

Çmimet tona janë konkurruese dhe transparente, pa tarifa të fshehura. Kështu që ju mund të merrni një citat i saktë në internet ose duke na kontaktuar direkt. Shijoni një udhëtim të rehatshëm dhe të përballueshëm drejt ose nga Aeroporti Beauvais.

Rezervoni taksinë tuaj për në aeroportin Beauvais në internet

Rezervoni tuajin taksi për në aeroportin Beauvais është e thjeshtë dhe e shpejtë. Me platformën tonë online miqësore për përdoruesit, ju mund të rezervoni udhëtimin tuaj me vetëm disa klikime, duke siguruar marrjen në kohën e rënë dakord. Përveç kësaj, ne ofrojmë shërbime shtesë për ta bërë udhëtimin tuaj edhe më të këndshëm. Kur rezervoni, mund të zgjidhni llojin e automjetit që dëshironi, si dhe opsionet falas (sedilja e makinës, sedilja përforcuese, etj.).

Aeroporti Beauvais-Tillé

I vendosur afërsisht 85 kilometra në veriperëndim të Parisit, Aeroporti Beauvais-Tillé është një aeroport ndërkombëtar i cili kryesisht u shërben linjave ajrore me kosto të ulët dhe fluturime çarter. Me pajisjet e tij moderne dhe lidhjet ndërkombëtare, aeroporti është një portë e rëndësishme për në shumë destinacione në Evropë.

Brenda, shumë dyqane dhe shërbime janë në dispozicion për udhëtarët. Kjo e bën më të këndshme pritjen përpara se të hipni. Këtu janë dyqanet dhe shërbimet kryesore që mund të gjenden në terminalet e Aeroporti Paris-Beauvais :

Terminali 1 dhe Terminali 2: Blerjet dhe shërbimet

  • Boutique Relay (aksesorë udhëtimi, libra, suvenire, shtyp, etj.).
  • Aelia: butik pa doganë për produkte luksoze (alkoole, parfume, ëmbëlsira etj.).

Parkime në natyrë

Përveç parkimit të lëshimit, ofrohen disa vende parkimi:

  • Parkim P1 (Terminali 1)
  • Parkim P2 (Terminali 2)
  • Parkim P3 (pranë Terminalit 2)
  • Parkim P4 (parkim afatgjatë)
sqShqip