Çmimi i një taksie në aeroportin Beauvais dhe Beauvais-Tillé

A jeni duke kërkuar për informacion specifik mbi Çmimet e taksive në Beauvais ? Ju jeni në vendin e duhur! Gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm mbi çmimet e taksive në Beauvais, rrugët më të shpeshta, opsionet e rezervimit dhe shumë më tepër.

Kostoja mesatare e një udhëtimi në Beauvais në varësi të destinacionit

 • Paris në aeroportin Paris-Beauvais: 165 €
 • Aeroporti Paris-Beauvais për në Orly (ORY): 240 €
 • Roissy Charles de Gaulle në Aeroportin Beauvais: 130 €
 • Aeroporti Beauvais Tillé për në Roissy CDG (Aeroport): 140 €
 • Aeroporti Beauvais për në Tillé: 75 €
 • Aeroporti Beauvais-Tillé për në Sainte-Geneviève: 70 €
 • Terminalet Mauregard në Aeroportin Beauvais: 110 €

Çmimet e taksive nga dhe në aeroportin Beauvais

Çmimi i një taksi midis aeroportit Beauvais dhe Roissy Charles de Gaulle

A po konsideroni një udhëtim me taksi nga Aeroporti Beauvais Tillé në Roissy-en-France (Aeroport) dhe po pyesni se cila do të ishte kostoja? Mesatarisht, çmimi i këtij udhëtimi është rreth 140 €, por mund të gjeni çmime më konkurruese nga 55 €. Për një grup të vogël prej 1 deri në 4 pasagjerë, një sedan është përgjithësisht zgjidhja më ekonomike, me një çmim mesatar prej 130 €.

Megjithatë, nëse po udhëtoni në një grup më të madh prej 5-8 pasagjerësh, do të ishte i preferueshëm një furgon, megjithëse kjo mund të sjellë një kosto mesatare prej 240 €. Për grupe edhe më të mëdha, këshillohet që kontaktoni qendrën tonë të rezervimit në Beauvais për të marrë një çmim të saktë. Distanca totale e përshkuar është afërsisht 78 km, dhe udhëtimi pritet të zgjasë afërsisht 57 minuta, në varësi të kushteve të trafikut. 

Kostoja e një taksi midis Aeroportit Tillé dhe Beauvais (BVA)

Po kërkoni të vlerësoni koston e një taksi nga Aeroporti Beauvais Tillé në Tillé? Në përgjithësi, çmimi mesatar përmes qendrave të rezervimit është rreth 75 €, por mund të gjeni oferta më ekonomike, duke filluar nga 13 €.

Për udhëtime nga 1 deri në 4 persona, çmimi është rreth 60 €, ndërsa për minifushat që mund të strehojnë nga 5 deri në 8 persona, kostoja është përgjithësisht 85 €. Distanca midis aeroportit dhe Tillé është afërsisht 6 km, duke marrë 10 minuta.

Çmimi i një taksie midis aeroportit Beauvais dhe Parisit (rajoni 1)

Me siguri po pyesni se sa do t'ju kushtojë një udhëtim me taksi nga Parisi 75001 (Jardin des Tuileries, Musée du Louvre, etj.) deri në Aeroportin Beauvais Tillé. Çmimi është rreth 145 €, por mund të gjeni oferta më të favorshme nga 90 €. Për grupe të vogla prej 1 deri në 4 pasagjerë, tarifa mesatare është rreth 149 €, ndërsa për minifushat kostoja mesatare në përgjithësi është 170 €. Për grupe më të mëdha, rekomandohet të na kontaktoni për një tarifë të personalizuar.

Rezervoni një taksi në aeroport ose në Beauvais

Eksploroni të gjitha opsionet e transportit në taksi në Beauvais për të shkuar në ose nga Aeroporti dhe kështu të lehtësoni udhëtimin tuaj për në destinacionin tuaj përfundimtar, nëse është një hotel, një takim biznesi në qytet apo thjesht shtëpia juaj.

Vendndodhja dhe shërbimi

E vendosur në Beauvais, në departamentin e Oise (60) në Picardy, Francë, Aeroporti Beauvais Tillé shërben disa qytete fqinje si Parisi, Lille, Reims, Le Havre dhe Amiens. Për të udhëtuar drejt ose nga aeroporti, Stacioni Beauvais është një zgjedhje e përshtatshme, duke ofruar lidhje të shumta për të eksploruar rajonin.

Rezervoni një taksi paraprakisht

Me rreth 4 milionë pasagjerë që kalojnë në vit, aeroporti Beauvais Tillé është shpesh i zënë. Për të shmangur vonesat dhe telashet, rekomandohet të rezervoni paraprakisht një taksi përmes platformës sonë online. Kjo do t'ju garantojë një çmim fiks dhe do t'ju kursejë pritjen. Në kohë të ngarkuara, të tilla si gjatë ngjarjeve të mëdha ose gjatë pushimeve shkollore, kërkesa për taksi është e lartë, prandaj mos harroni të rezervoni paraprakisht për të shmangur shqetësimin.

Njihuni me çmimet e rregulluara

Sigurohuni që ta dini tarifat e taksivedepartamenti i Oise për të shmangur çdo surprizë pas mbërritjes tuaj.

Çmimet janë rregullohen dhe vendosen me dekret prefekture, duke garantuar kështu transparencën e çmimeve të aplikuara nga shoferët e taksive.

 • Mbështetja: 2,00 €
 • Çmimi/km A: 0,99 €
 • Çmimi/km B: 1,26 €
 • Çmimi/km C: 1,98 €
 • Çmimi/km D: 2,52 €
 • Çmimi/orë në ditë: 26,00 €
 • Çmimi/orë natë: 28,00 €
sqShqip